Loader

Ghoster pe sasiu Rolls Royce. Cea mai luxoasa masina funerara noua din lume.

Ghoster pe sasiu Rolls Royce. Cea mai luxoasa masina funerara noua din lume.

GHOSTER pe Rolls Royce mecanic Ghost – masina funerara noua, impunatoare si maiestuoasa un blazon de „sange albastru” o masina funerara unica si in acelasi timp inimitabila. Practic cea mai luxoasa masina funerara din lume.

Chiar si in domeniul funerar „ultimul drum” pe acest pamant poate fi realizat cu o masina de un lux greu de imaginat pentru noi oamenii de rand.

Acest model de masina funerara noua GHOSTER este realizat de cunoscuta firma Biemme Special Cars pe un sasiu cu meccanica Ghost.

„Atelierul de Rolls Royce” asa cum este numita fabrica care apartine grupului BMW din anul 2003 produce anual nu mai mult de 5000 de unitati si cateva dintre acestea , foarte putine la numar (intre 4 si 7 bucati in fiecare an) sunt destinate sa devina masinile funerare cele mai luxoase din lume. Practic vorbim despre o productie foarte exclusivista , acordand o atentie extrema in orice detaliu pentru fiecare masina.

Dimensiunile mari ale acestei masini se reflecta in mod automat intr-un spatiu mare in interiorul masinii. Bine aerisit, dispunand de geamuri cu suprafete masi fata de alte masini in partea de deasupra este impodobita cu lumini ce amintesc de stelele de pe cer. Tapiteria este din piele de cea mai buna calitate iar scaunele confortabile, sun incalzite si ventilate. Covorasele pentru picioare au o grosime mare pentru a spori confortul la bord oferind o senzatie placuta de moliciune sub picioare.

Grila frontală în formă de templu grecesc este imponenta in partea din fata avand lamele și farurile cromate verticale.

Faruri cu LED poziționate sus, cu fascia inferioară cromată în partea centrală a suportului plăcuței de înmatriculare. Pictura completa cu culori metalice originale la alegere cu ceramica transparenta si tratament anti-zgarieturi. Caroseria compartimentului sicriului este împodobită cu profile cromate de-a lungul întregului geam din spate a compartimentului sicriului și cu o lumină de „veghe” care conferă mașinii un element suplimentar de stil și rafinament.

Practic aceasta opera de arta este exagerata in orice. Cum in viata dimensiunile conteaza, lungimea totala a acestei masini depaseste 7 metri cu o inaltime de 188 de cm, si un compartiment porta sicriu de 2340 mm. Inaltimea pragului de incarcare este de 90 de cm.
Greutatea totala a masinii este superioara 2700 kg si dispune sub capota de un propulsor de 6700 cmc care dezvolta o putere de 570 de cai. Puterea motorului este asistata de o cutie automata cu 8 viteze. Viteza motorului este limitata electronic pentru a nu depasi puterea de „600 de cai”.

Există, de asemenea, un sistem de ultima generatie pentru purificarea aerului din interior, hotspot pentru conectarea dispozitivelor multimedia la internet, lumina interioara in partea din spate porta sicriu cu LED. Sistemul foloseste LED-uri in tavan pentru a reproduce cerul instelat.

Peretele despartitor dintre cabina si spatiul porta – sicriu este omologat si resistent la rupere in cazul unui accident.
Geamurile laterale din compartimentul sicriului sunt realizate cu un design exclusiv, temperate si personalizate fiind realizate in cristal si bombate avand culoarea verzuie ca si originalele.

Luxul pe care il transmite aceasta masina este unul extrem, personal as spune chiar exagerat. Compartiment sicriului este realizat cu un design unic si exclusivist, din piele de cea mai buna calitate, cusute integral manual de artizani experti cu finisaje din lemn serigrafat in culoarea originala a habitaclului. Iluminarea compartimentului porta sicriu este realizata cu LED de inalta intensitate, iar usa din spate are inchiderea cu telecomanda. Functionarea acesteia este garantata de dispozitivul patentat Easy-Pack System.

Cu aceasta bijuterie pe patru roti practic constructorul Biemme Special Cars s-a depasit pe sine insasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top