Loader

LISTĂ VEHICULE

Furgon Funerar. Echipare SD funerar.

In aceasta parte a site-ului nostru va prezentam diverse modele de echipare pentru furgon funerar folosite ca masini de suport in activitatea de ridicarea decedatului de la locul decesului, transport funerar intern si international precum si intreaga paleta de servicii necesare organizarii unui serviciu funerar.

Fiecare companie de pompe funerare care caută acest mijloc de sprijin va găsi pe site-ul carrifunebri.com diferite tipuri de echipare pentru tipologia de masina furgon funerar.

Practic fiecare proiect de echipare a unui furgon funerar este realizat tinand cont de nevoile fiecarui client. Serviciul de ridicare decedati de la locul decesului, transportul funerar, transportul sicriului si pregatirea serviciului funerar necesita folosirea unei astfel de masini cu echipare speciala.

Marcile de furgoane mai cele mai cunoscute precum Mercedes Benz Vito, Opel Vivaro, Ford Custom, Peugeot, Fiat, Renault Trafic, Citroen, au in  interior volumul necesar care permite  realizarea personalizata adaptata la cererea clientului privind echiparea si omologarea unui furgon in SD funerar. Acest tip de echipare consta in folosirea de module interioare realizate in finisaje din tabla de otel inoxidabil si materiale composite de inalta calitate cum ar fi fibra de sticla sau fibra de carbon.

Firmele partenere prezinta pe website-ul nostru diverse tipologii de SD funerar care sunt practic realizate tinandu-se cont de cererea clientului. Totul pentru a adapta nivelul de echipare SD funerar in functie de cerintele fiecarei firme de pompe funebre.

Autoutilitare Speciale | Furgoane Funerare
6 Vehicles Matching
    Top