Carrifunebri oferă asistență comercială firmelor din România în vederea achiziționării de dricuri sau mașini funerare.

Suntem profesioniști. Ne adaptăm întodeauna în functie de cerințele clienților noștri privind modalitățile de plată ale unei mașini funerare care va fi livrată în România. Ne străduim întodeuna să onorăm cerințele dumneavoastră. Persoanele pe care le cunoaștem ca și clienții devin de obicei și prietenii noștri. Ne bucurăm de fiecare dată când primim calificative pozitive și mai ales atunci când clienții noștri revin peste ani din nou pentru achiziționarea unei alte mașini funerare.

În cazul în care se dorește ca mașină funerară să fie transportată în România în aceeași zi în care se semnează contractul, acest lucru este posibil doar dacă autofunerare se transportă pe o platformă. Numerele de înmatriculare vor rămâne în Italia în vederea efectuării documentelor de radiere de la Registrul Italian (RAR).

În cazul în care optați pentru livrarea mașinii direct la sediul firmei dumneavoastră din România există posibilitatea de a executa întocmai această cerere în maxim 7 zile lucrătoare de la data semnării contractului de vânzare-cumpărare. Putem livra mașina funerară aleasă de dumneavoastră în oricare din orașele de frontieră cu Ungaria (Timișoara, Arad, Oradea, Satu Mare). Mașina va fi livrată împreună cu documentele necesare înmatriculării în România.

După alegerea de către dumneavoastră a mașinii funerare și după semnarea contractului de vânzare cumpărare, se vor întocmi documentele de radiere a mașinii funerare de la registrul auto italian în vederea exportarii ei în România. Obținerea documentelor de radiere se poate face în aceeași zi a semnării contractului dar obținerea numerelor provizorii pe o perioadă de 5 zile precum și obținerea asigurării pe aceeași perioadă necesită un timp de 3 zile lucrătoare.

În cea mai mare parte (exceptând cazul în care de comun acord nu s-a decis altfel) mașinile funerare se livrează clienților noștri direct de la depozitul nostru din Via Don Bosco 14, CAP 33043 Cividale del Friuli, Provincia di Udine ( IT ) sau pentru mașinile noi în localitatea Ospedaletto Euganeo (Zona Industriale), Via Giuseppe di Vittorio 5, CAP 33045, Provincia di Padova, Italia. Cu această ocazie avem posibilitatea să ne cunoastem personal, să vă prezentăm noile modele de mașini funerare care există în producție și să vă prezentăm modul cum sunt construite mașinile funerare.

Dacă alegerea masinii funerare este făcuta deja online, noi vă asigurăm că ceea ce ați ales va fi exact cu cerințele dumnevoastră de calitate care au fost discutate anterior. Dacă timpul nu vă permite, noi putem livra mașina aleasă de dumneavoastră direct la aeroportul de sosire. Asigurarea și documentele necesare înmatriculării acesteia în România sunt incluse.

În cazul în care decideți să veniți în Italia cu avionul, aeroporturile cele mai apropiate de noi sunt Aeroportul din Treviso și Aeroportul Marco Polo din Venezia. Noi vă vom întâmpina la aeroport, vă vom prelua și ne vom ocupa de cazarea dumneavoastră la unul din hotelurile din apropierea noastră și vom avea grija de bunul mers al lucrurilor. În cazul în care optați să veniți în Italia cu mașina, distanța, de la Oradea la noi de exemplu, este de doar 1037 de km, din care în jur de 1000 de km sunt pe autostradă. Timpul necesar parcurgerii distanței este de cca 12 ore.