Loader

LISTĂ VEHICULE

Autofunerare rulate. Masini Funerare Usato Selection. Masini Funerare Second Hand.

Site-ul carrifunebri.com este un domeniu web specializat in prezentarea si comercializarea masinilor funerare. Practic este un loc virtual unde se intalnesc cererea si oferta pentru administratorii de pompe funebre care doresc sa vanda sau sa cumpere pentru activitatea lor.

Evaluarea si pretul de vanzare al unei mașini funerare la mana a doua, pot diferi foarte mult intre ele, in funcție de anumiți factori cum ar fi:

  • Firma care a realizat masina pe sasiu nou
  • Monoblocul realizat pe sasiu este din tabla electro galvanizata, fibra de sticla sau fibra de carbon
  • Dotarile optionale pe care le poate avea masina
 

Pretul unei masini funerare second hand este influentat de modul in care a fost intretinuta masina de proprietarul anterior, de modelul prezentat si de cererea pe care o are acel model pe piata. Stim cu totii ca anumite modele sunt mai cautate fata de altele. Sunt producatori care au un proces de productie avansat si mașinile funerare produse de acestia sunt mult mai bine cotate fata de altii.

Fiecare masina funerara second-hand pe care il oferim spre vanzare corespunde unei verificari totale de 360°.

Masinile funerare prezentate la vanzare de catre noi sunt verificate in mod riguros de catre mecanicii nostri pentru a garanta clientilor un produs si un serviciu in conformitate cu standardele noastre UsatoSelection. Verificam trecutul masinii, si ne asiguram ca putem oferi un serviciu comercial de calitate peste asteptarile clientului . Un singur lucru te poate surprinde. Calitatea produsului si a serviciului oferit.

Vizitand site-ul nostru veti gasi oferte de mașini funerare care se potrivesc activității firmei dumnevoastra, atat din punct de vedere al modelelor cat si calitativ.

In cazul in care cautati un model de mașina funerara pe care nu o gasiti pe site, te rugam sa ne suni la unul din numerele noastre de la pagina de contact. Impreuna vom gasi o solutie imediata. Propunerile noastre comerciale pentru masini funerare second hand garanteaza clientului final o masina la mana a doua verificata, de calitate, la un pret competitiv.

Va multumim pentru vizita pe site-ul nostru si va invitam sa ramaneti in legatura cu noi si pe pagina noastra de Facebook.

Top