Loader

LISTA VEHICULE

Masini Funerare. Made in Italy.

Antreprenorii de pompe funebre iubesc masinile italiene.

Imaginea pe care o da masina funerara serviciilor de onorante funebre este un aspect extrem de important pentru a defini rigoarea si calitatea in organizarea serviciilor funerare. Rafinamentul si functionalitatea imbinate cu modul de organizare a serviciului transmit persoanelor presente la un serviciu funerar originalitatea organizarii unei cerimonii funerare si creste prestigiul firmei. Rafinamentul detaliilor transmite tuturor valoarea unei estetici atemporale care fac sa creasca in timp prestigiul firmei de pompe funebre.

In domeniul transformarilor auto si mai ales in cel al realizarii de masini funerare exista un stil recunoscut pana acum de toata lumea si anume modul de fabricatie si design "Stile Italiano". Un mod de fabricatie care fara indoiala este recunoscut absolut de toti antreprenorii de pompe funebre.

Masina funerara realizata in Italia transmite emotia de a avea in fata un produs sinonim cu conceptul de calitate, profesionalism, stil, eleganta si nu in ultimul rand maxima funcționalitate în toate aspectele sale.

Practic, toate companiile italiene prezente in realizarii de masini funerare se puteau lauda cu o bogata experienta artizanala. Experienta profesionala acumulata incepand cu anii ‘70 se uneste cu posibilitatea de a introduce in productie un nou tip de material de realizare a caroseriei masinii funerare. Este vorba despre fibra de sticla si fibra de carbon.

Este practic saltul de calitate care are ca fundament evolutia constanta in timp. Practic se trece de la un proces de fabricatie artizanal la unul industrial. Posibilitatea de a folosi noile materiale produce un mare salt in realizarea designului monobloc al caroseriei . Oricare dintre designeri de masini puteau realiza orice. Singura limita era de fapt propria lui imaginatie.

Noul mod de fabricatie industrială, da naștere unui produs modern care cucereste nu doar firmele din peninsula ci și pe cele din Europa. Noile forme de caroserii au fost percepute imediat de firmele de servicii funerare ca fiind o componenta cheie a unei afaceri moderne si a profesiei de antreprenor de pompe funebre.

Designul si procesul de industrializare au dat nastere unei noi generatii de masini funerare cu inovații de ultimă ora. Design Italian, tehnologie, rafinament si prestigiu au fost percepute imediat de firmele de pompe funebre ca un produs cu o personalitate puternică, elegantă, versatilă și distinctă.

Noile modele de masini funerare oferă fiecărui impresar un prestigiu de calitate și imagine. Un nou mod de prezentare a afacerii in sectorul funerar. Un produs diferit care ajuta orice antreprenor de pompe funebre să privească cu entuziasm si incredere viitorul profesiei sale.

18 Vehicles Matching
    Top