Completează toate câmpurile formularului

Este simplu și intuitiv. Poți să introduci datele de mașini mortuare în câțiva pași simpli. Practic formularul te va ajută să comunici tuturor cât mai multe informații relevante despre mașină pe care dorești să o vinzi .

Publică informații reale și cât mai detaliate

Publică informații reale despre acele mașini mortuare pe care dorești să le vinzi. Te va ajută mult să comunici cu firmele de pompe funebre interesate să cumpere.

Prețul este stabilit de cererea și oferta de pe piață

După cum probabil știi deja, prețul final este stabilit de cererea și oferta existența în piață. Anunțul tău va fi văzut de firmele de pompe funebre din România. Răspunde la nr de telefon publicat în anunț. Vei fi contactat direct de persoanele interesate de mașini mortuare.

  • Pasul 1
  • Pasul 2
  • Pasul 3
  • Pasul 4

Datele Vânzătorului

*Notă. Pe site în secțiunea "Contactează Vânzătorul" vor fi publicate numele și prenumele vânzătorului și numărul de telefon.

Caracteristici tehnice

*Notă. Câmpurile din această secțiune a formularului sunt obligatorii. Datele necesare le găsești în documentele mașinii (talon și libret). Mai avem câțiva pași și suntem gata.

Dotări Autofunerară

Alege opțiunile pe care vehiculul tău le îndeplinește

*Notă. Pentru a reuși să ai cât mai multe contacte este important să alegi prin bifare căsuțele a căror dotări opționale corespund mașinii funerare pe care dorești să o vinzi. Suntem aproape la sfârșit. Încă un pas și am terminat.

Foto autofunerară

Încărcare imagine 1

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 2

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 3

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 4

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 5

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 6

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 7

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 8

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 9

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 10

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 11

Max. size: 512,0 Mo

Încărcare imagine 12

Max. size: 512,0 Mo

*Notă. Este important să publici cât mai multe fotografii ale mașinii pe care dorești să o vinzi. Este important ca fotografiile pe care le publici să aibă cât mai multe detalii ale mașinii funerare pe care dorești să o vinzi.