Aici veți găsi răspunsuri la întrebările frecvente,  informații și reglementări legislative în vigoare privind livrarea unei mașini funerare din Italia și înmatricularea acesteia definitivă în România. Informații privind procedura de export, radiere și înmatricularea acesteia în România sau într-un alt stat. Informații și reguli de bază pentru cumpărarea unei mașini noi sau second hand, cu dotări speciale pentru sectorul funerar – cimiterial.

Fiecare mașină funerară livrată de către firma AirCars va fi însoțită de următoarele documente:

  • Certificat de proprietate Italia
  • Libretul mașinii în original
  • Contractul de vânzare cumpărare
  • Factura fiscală
  • Radierea mașinii de la Registrul Auto din Italia
  • Plăcuța de omologare a mașinii trebuie să existe aplicată pe caroserie

Mașinile noastre destinate firmelor de pompe funebre se bucură de garanția “UsatoSelection”. Aceasta include o verificare de către mecanicii noștri atât a motorului, a părților mecanice, transmisie, componente cât și funcționarea electrică. Remedierea imediată cu piese originale a eventualelor defecțiuni. Mașina care este vândută cu opțiunea de garanție “UsatoSelection” va  avea revizia efectuată înainte de livrare precum și verificarea tehnică în orice detaliu. Usato Selection acordată de firma AirCars atestă faptul că mașina vândută nu a avut în trecut accidente și nu are vicii ascunse de funcționare. UsatoSelection este o garanție Aircars exclusiv pentru modelele vândute de către noi care atestă cumpărătorului cumpărarea unei mașini verificate, de calitate.

Da, sigur că se poate. Dacă alegerea mașinii funerare este facută deja online, având confirmarea agentului de vânzare noi vă asigurăm că ceea ce ați ales va corespunde exact cu cerințele dumnevoastră de calitate care au fost prezentate și discutate anterior. Reprezentantul  firmei noastre va fi în aeroport cum a fost stabilit de comun acord. Inclusă asigurarea și documentele originale înmatriculării acesteia în România.

Și e clar că mașina va avea … rezervorul plin.

Și în domeniul livrărilor de mașini funerare nu există accepțiunea  comercială a  termenului, buy-back care  înseamnă operaţiunea de cumpărare a unei mașini funerare noi și decizia proprietarului unei mașini funerare second hand ca o parte din avansul care trebuie plătit pentru mașina funerară nouă să fie acoperit de valoarea mașinii funerare utilizate.

Din încheierea contractelor pentru realizarea și livrarea unei mașini funerare noi cunoaștem deja cu un minim de 3 luni în avans care sunt mărcile și modelele de mașini funerare uzate care vor intra să facă parte din parcul nostru de mașini funerare. O mașină funerară ajunge în parcul nostru “UsatoSelection” numai după ce a fost atent verificată de către mecanicii noștri și a primit avizul acestora printr-o evaluare atentă a calității acesteia.

Da, de obicei mașsinile noastre au inclusă în preț și opțiunea de a livra mașina clientului în România. În cazul în care cumpărătorul dorește să ridice mașina direct de la sediul nostru din Italia, se va efectua o reducere care corespunde costurilor pe care noi le avem pentru livrarea acesteia în România. În concluzie de fiecare dată când există această opțiune reducerea de preț este calculată fiecare dată în funcție de cerințele clienților.

Discutăm de un sector foarte delicat al mașinilor cu dotări speciale. Sunt multe deosebiri în funcție de calitatea materialelor folosite (tablă din oțel, fibră de sticlă, otel inox, materiale compozite, etc.)  dar mai ales de calificarea și seriozitatea  firmelor care au construit mașina. Ca să evităm o comunicarea defectuoasă în care cumpărătorul poate înțelege greșit anumite tipologii de fabricație ne rezervăm dreptul de a fi la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi imediat orice informații necesare privind calitatea, prețul și condițiile de livrare pentru mașinile publicate pe site.

Ca și politică de preturi și din  respect pentru client, prețurile indicate telefonic sunt apoi confirmate de către noi  și în scris (SMS sau e-mail). Prețurile confirmate de către noi sunt deja cele reale de vânzare, care nu pot fi negociate în continuare. Nu suntem de acord cu tehnica de umflare a prețurilor inițiale și apoi să dăm clientului iluzia că a obținut o reducere fictivă. Cifrele indicate sunt deja calculate pe baza valorii reale de piață și a stării reale de utilizare a mașinilor. Prețurile sunt unice pentru fiecare mașină cu garanția ,,usatoselection’’.

Orice mașină funerară care este livrată în România este însoțită de docuemntele în original  necesare înmatriculării definitive în România. Contractul de vânzare- cumpărare, certificatul de proprietate, documentele fiscale, factura vor fi predate cumpărătorului împreună cu mașina.

Colaboram în România cu Banca Transilvania pentru a finanța cumpărarea unei mașini funerare. În caz că se dorește achiziționarea acesteia brokerul nostru care se ocupa de acest tip de finanțare va lua legatură cu dumneavoastră. După studierea dosarului și obținerea creditului, mașina funerară va putea fi livrată către dumneavoastră.

Ne adaptăm întodeauna în funcție de cerințele clientilor noștri privind modalitățile de plată ale unei mașini funerare care va fi livrată în România. Ne străduim întodeuna să onorăm cerințele dumneavoastră. Persoanele pe care-i cunoaștem ca și clienții devin de obicei și prietenii noștri. Ne bucurăm de fiecare dată când primim calificative pozitive și mai ales atunci când clienții noștri revin peste ani din nou  pentru achiziționarea unei alte mașini funerare.

Transferul de proprietate și livrarea mașinii vor avea loc numai după acreditare. Prin urmare, subliniem că fiecare metodă de plată are timpi legali diferiți și vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când calculați momentul colectării mașinii. Din respect pentru toți clienții care urmează această procedură, nu putem face excepții.

Desigur! Vă oferim posibilitatea de a rezerva o mașină funerară chiar de la distanță. Sunați-ne doar pentru a primi datele necesare și cu o mică plată ca si avans, vom rezerva mașina pe care ați ales-o pentru perioada de timp convenită. Suma plătită va fi evident dedusă din costul mașinii. Finalizarea tranzacției comerciale este nevoie să fie încheiată în timpul stabilit de comun acord cu dumneavoastră.

Da. Cu mici execepții, 99% dintre mașinile care sunt publicate pe domeniul nostru sunt deja în proprietatea firmei noastre și au o disponibilitate imediată la vânzarea și livrarea acesteia către cumpărător. Diferenta de 1% este reprezentată de acorduri comerciale pe care societatea noastră le poate avea cu alte societăți partenere care la rnodul lor pot publica spre vânzare aceste tipuri de mașini. Este clar că pentru orice mașină funerară va fi indicată locația unde aceasta se găsește și de unde poate fi ridicată.

În cazul în care sunteți în căutarea unui model mai deosebit de mașină funerară, nu ezitați sp ne contactati telefonic și sp ne puneți întrebări. Suntem profesioniști și cunoaștem absolut orice informație despre mașinile funerare fabricate în Italia. Un consilier de vânzări va fi la dispoziția dumnevoastră pentru a vă da un răspuns precis la orice întrebare.

Consilierul de vânzări care se va ocupa de cererea dumneavoastră va confirma disponibilitatea mașinii cerută de dumneavoastră și data când  doriți să o rdicați de la unul din Punctele noastre de livrare. Este important intodeauna sa ave-ti o confirmare telefonica pentru confirmarea datei si orei de intalnire cu reprezentantul firmei AirCars. Ne vom ocupa de absolut tot ce este necesar pentru livrarea masinii in aceasi zi in care dumenvoastra sositi la sediul nostru. Dacă vă aflați în România este important să contactați agentul nostru de vânzări pentru a vă asigura că mașina este disponibilă la data când se dorește ridicarea acesteia de la sediul nostru.

Mașinile pe care de regulă le publicăm spre vânzare pentru România sunt mașini de proprieteta firmei noastre. Dispunem de trei puncte de depozit de unde putem livra mașina care este comandată de dumneavoastră. Locația acestor puncte o găsiți dacă accesați pagina de informații de Asistență Clienți în România. Desigur căci de comun acord cu dumneavoastră putem livra mașina dorită în orice punct doriți dumneavoastră, indiferent dacă această locație este în Italia sau în România.

Mașinile funerare care au cel mai bun raport de calitate, preț și fiabilitate în timp sunt de departe modelele construite de renumita firmă Mercedes Benz. Este o marcă renumită atât pentru calitatea motoarelor căt și pentru robustetea șasiului și al caroseriei. Sunt ușor de găsit piese și componentistică pentru motoare sau alte părți mecanice în caz de necesitate. În ceea ce privește atât mașinile noi, cât și cele second-hand, putem oferi o selecție multimarcă, inclusiv mașini care nu sunt expuse în prezent la fața locului. Periodic avem la vânzare mărci cum ar fi: Chrysler, Lancia, Jaguar sau Ford. Dar cum aminteam mai sus acestea sunt oferte de preț ocazionale.

Da, firma Aircars este specializată atât în producția mașinilor funerare noi produse în Italia cât și mașini funerare second hand cu opțiunea și garanția ,,UsatoSelection’’