Loader

Detalii vehicul

Ford Custom 2.0 Diesel Euro 6

 • Cereți mai multe informații
 • Faceți o Ofertă
 • Programați un test Drive
 • Trimiteți un e-mail unui prieten
 •  Descriere vehicul
 •  Conditie livrare
 •  Contact

Vindem Ford Custom cu prima inmatriculare in anul 2016 , motorizare 2.2 cm3 16 valvole cu patru cilindri dispusi in linie. Asistat de o cutie manuala cu 6 trepte dezvolta o putere maxima de 185 Cv sau 136 Kw la 3500 rpm. Dodata cu filtru particule. Masina a avut un singur proprietar , firma de servicii funerare si era folosita la transportul florilor. Nu este echipata si nici omologata SD funerar. Km parcursi 95.000 . Pentru cei care doresc sa cumpere putem echipa masina la cerere la modul de echipare care se doreste de catre cumparator.

Lungimea totala a masinii este 4973 mm avand o inaltime totala de 2060 mm si o lungime utila de incarcare de 2550 mm. Dispune de 3 locuri in cabina. Masina este foarte bine ingrijita .

Autovehiculul este verificat și întreținut cu service regulat efectuat de societatea noastră Mecanicii nostri verifica atent fiecare autovehicul funerar pe care firma noastra il propune la vanzare . Masina funerara prezentata in aceasta postare se ofera spre vanzare in modul vazut si placut in conditiile in care se gaseste. Este in stare foarte buna atat din punct de vedere estetic cat si mecanic.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată în noi și pentru vizitarea produselor noastre publicate pe site-ul www.carrifunebri.com

LOCATIA MASINII : UDINE ( IT )

Vă stăm la dispoziție pentru orice informație comerciala privind livrarea in Romania.

Emil Bran
Tel/ WhatsApp : Italia 389 162 5052
Chiamare da Estero : 0039 389 162 5052
WebSite: www.carrifunebri.com
Facebook: https://www.facebook.com/CarriFunebriFuneralCars
e-mail: bran.emil@yahoo.it

Livrare masina funerara in Romania

Putem livra masina funerara in orasul Timisoara in termen de 5 – 7 zile lucratoare de la data comenzii. Masina va fi livrata impreuna cu documentatia necesara inmatricularii in Romania. In cazul in care sa convenit anterior putem pune la dispozitia clientului o asigurare pe termen de 30 de zile in vederea obtinerii numerelor rosii sau pentru inmatricularea definitiva in Romania.

* Livrare masina funerara in Romania

Putem livra masina funerara in zona de vest ( Arad, Timisoara , Oradea ) in termen de 5 – 7 zile lucratoare de la data comenzii. Masina va fi livrata impreuna cu documentatia necesara inmatricularii in Romania. In cazul in care sa convenit anterior, putem pune la dispozitia clientului o asigurare pe termen de 30 de zile in vederea obtinerii numerelor rosii sau pentru inmatricularea definitiva in Romania.

* Ridicare masina funerara din Italia. Transport pe platforma.

În cea mai mare parte (exceptând cazul în care de comun acord nu s-a decis altfel) mașinile funerare se livrează clienților noștri direct de la garajul nostru zona Gorizia- Udine. Masina poate fi ridicata pe platforma in ziua in care sositi la noi. Documentele masinii precum si documentele fiscale in vederea inmatricularii in Romania vor fi primite imediat impreuna cu masina. Numerele de înmatriculare si libretul masinii va rămâne în Italia în vederea efectuării documentelor de radiere de la Registrul Italian (PRA). Radierea de la registrul Public din Italia se poate face in aceasi zi intre orele 9.30 si 16.00 de luni pana vineri.

* Cum ajungeti la noi. Zona de Livrare

În cazul în care decideți să veniți în Italia cu avionul, aeroporturile cele mai apropiate de noi sunt Aeroportul din Treviso și Aeroportul Marco Polo din Venezia. Noi vă vom întâmpina la aeroport, vă vom prelua și ne vom ocupa de cazarea dumneavoastră la unul din hotelurile din apropierea noastră și vom avea grija de bunul mers al lucrurilor. În cazul în care optați să veniți în Italia cu mașina, distanța, de la Oradea la noi de exemplu, este de doar 850 de km, din care în jur de 700 de km sunt pe autostradă. Timpul necesar parcurgerii distanței este de cca 10 ore.

* Livrare masina funerara la Aeroport.

Exista cazuri in care clientii nostri au cerut ca masina sa fie in aeroport la sosirea lor cu avionul. Cu preavisul necesar si cu o comunicare este clar ca putem organiza si acest lucru.
Daca se opteaza pentru aceasta modalitate de livrare si timpul nu va permite de a ramane mai mult in Italia ( 24 – 48 ore ) noi va asiguram de faptul ca totul va fi exact asa cum am convenit. Mașina va fi livrata de un reprezentant al firmei direct la aeroportul de sosire. Documentatia necesara inmatricularii in Romania, si asigurarea pentru a ajunge acasa vor fi puse la dispozitia dumenvoastra impreuna cu masina.

* Aeroporturi de sosire

Aeroporto Marco Polo Venezia
Aeroporto di Treviso

* Documentele necesare inmatricularii in Romania.

Documentatia fiscala si cea a masinii necesara inmatricularii definitive in Romania va fi furnizata de catre noi impreuna cu masina funerara.
In cazurile in care de comun acord nu sa decis altfel putem livra masina cumparata impreuna cu asigurarea valabila pentru a ajunge acasa in Romania. Odata ajunsa in Romania este necesar ca bunul cumparat sa fie inmatriculat provizoriu ( numere rosii )
Radierea masinii de la autoritatile italiene ( PRA ) se face imediat. Reprezentantul nostru de vanzari vor furniza ori informatie in legatura cu acest lucru.

* IMPORTANT

Este important sa fim anunta-ti in prealabil cu minim 3-4 zile in legatura cu sosirea dumneavoastra in Italia. Ne dorim ca sa avem la dispozitie timpul necesar pentru organizare astfel incat la sosirea dumneavoastra sa reusim sa garantam bunul mers al lucrurilor. Va trebui sa va confirmam inainte de pornirea dumenvoastra din Romania faptul ca masina nu a fost vanduta sau ,, confirmata la vanzare’’ de alti clienti interesati. Pentru contact telefonic putem fi contactati la numerele de telefon din pagina de contact.

Va multumim

EMIL BRAN
COMMERCIALE ESTERO

   Tel. Italia: 0039 389 162 5052

  WhatsApp: 0039 389 162 5052

   E-mail: bran.emil@yahoo.it

   Website: www.carrifunebri.com

   Facebook: Emil Bran

   Facebook: CarriFunebri-FuneralCars

   Linkedin: Emil Bran

DESCRIERE
 • Marcă / Model FORD CUSTOM
 • Ampatament 4973 mm
 • Condiție UsatoSelection
 • Lungime masina 4973 mm
 • Cilindree 2.0 Cdi
 • Putere motor 185 Cv sau 136 Kw la 3500 rpm
 • Prag de incarcare porta sicriu 610 mm
 • Combustibil Diesel
 • Normă Euro Euro 6
 • Cutie Viteze Cutie manuala 6 trepte
 • Lungime compartiment porta sicriu 2550 mm
 • Prima Înmatriculare 2016
FACEBOOK
GENERAL FUNERAL STORE
Top