Loader

Masina funerara – Model Horus

Masina funerara – Model Horus

Masina funerara Horus este realizata de un grup de tineri antreprenori din Italia, Regiunea Sicilia avand o experiență directă atat in realizarea vehiculelor speciale cat si in cunoasterea pietei funerare din Italia. Societatea a fost infiintata in anul 2013  fiind orientata in realizarea de autospeciale inovative pentru sectorul funerar. In anul 2018 cu ocazia targului funerar de la Bologna au fost prezentate un numar de 6 vehicule noi realizate toate cu o linie de stil indrazneata care practic au spart tiparele atat ca si calitate dar si ca pret.

Succesul a fost imediat. Pentru realizarea comenzilor sa realizat un proces de productie industrializat acest lucru permitand sa ridicarea standardului de calitate si precizie a productiei.

Colaborarea cu companii furnizori de top din peninsula a permis firmei producatoare sa ofere clientilor o masina funerara de calitate  la cele mai inalte standarde. Totul intr-un timp extrem de scurt.

Denumirea masinii funerare face referinta la  zeul cerului și al luminii, înfățișat în figura unui șoim este cea mai reprezentativă figură mitologică dintre zeitățile egiptene.

Modelul de masina funerara Horus, este realizat pe un sasiu cu mecanica Maserati Ghibli, si constitue  nava  amiral al producatorului de masini funerare Vecotras, cu sediul in Italia, regiunea Sicilia. Design masinii funerare realizat cu linii marcante si  agresive   pentru a sublinia caracterul agresiv al modelului Maserati realizat pe sasiu Ghibli, modelul Horus devenind in scurt timppe piata chiar   tipul de masina funerara perfecta pentru un serviciu funerar sofisticat și prestigios in acelasi timp.

Masina funerara Horus este proiectat pe caroserie realizata din fibra de sticla  cu linii laterale agresive   care scot in evidenta  sportivitatea si puterea motorului de 3.0 cc,  toate acestea imbinandu-se cu  armonia elegantei designului interior  de ultima generatie. Lumina interioara prezenta in partea porta-sicriu este un de fapt un concentrat de modernitate si continuitate care atrage atentia si nu trece neobservat. Toate aceste caracteristici fac din masina funerara Horus ca fiind ceva unica care reflecta atat stilul italian de creatie cat si caracterul imponent al masinii.

Caroseria prezinta nervuri si linii  îndrăznețe în fiecare ornament interior sau exterior.  Impresioaneaza rafinamentul si tenologia de contructie ale acestui model cu un design inconfundabil, tipic de ,, Made in Italy’’  cu geamuri laterale bombate elegante care se imbina cu bolta intunecata de la spatiul porta sicriu.

Realizat pe un sasiu cu mecanica Maserati Ghibli compartimentul din cabina dispune de dimensiunile sale originale. Unitatea de comanda multifunctionala pozitionata in centru si oglinda retrovizoare originala. Haionul cat si planul extraibil al sicriului pot fi realizate atat manual cat si actionate cu telecomanda. Luminozitatea este asigurata cu LED atat pe podeaua porta sicriu cat si in plafonul interios iar spoturile LED cu lumina lor calda , cromata sunt pozitionate cu stil si eleganta in partile laterale.

Peretele despartitor este realizat  din material rezistent acoperit cu sticla temperata resistenta. In partea exterioara pe plafonul detasabil se gaseste crucea  realizata din otel inoxidabil.

Ca si optionale la cererea clientului masina funerara poate fi dotata de lumini stroboscopice atat in partea din fata cat si lateral, masca frontala personalizata cu logo constructorului Vecotras, plan sicriu extraibil automat, cu telecomanda pentru deschiderea automata a usii haionului. Ca si date tehnice  putem spune ca propulsorul este un 3.0 dezvoltand o putere de 250 de cai sau 184 Kw. Puterea motorului este asistata de o cutie automata secventiala cu 9 viteze. Distanta interaxa in acest caz este de 4110 mm , pe o lungime toatala a caroseriei de 6520 mm si o inaltime de 1780 mm. Largimea masinii este de 1945 mm. Ca si normativa Euro aceasta bijuterie pe 4 roti se incadreaza in normativa Euro 6.

Contact:

MARCO RASO VECOTRAS S.C
 (0039) 347 947 6331   marco.raso@yahoo.it

Click aici pentru mai multe detalii despre masina funerara Horus

Masini funerare noi | Masini funerare SH | Masini funerare Autoutilitare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top