Loader

Masina Funerara Metis QuattroPorte. Eleganta si Calitate

Masina Funerara Metis QuattroPorte. Eleganta si Calitate

Firma Biemme Special Cars s-a impus ca o companie lider în Italia în domeniul realizarii de masini funerare este un fapt cunoscut de toti ce-i care lucreaza in sectorul secviciilor funerare. Este de multi ani cunoscut faptul ca gradul de satisfactie al cumparatorilor acestor masini funerare este ridicat. Masinile funerare produse aici sunt apreciate atat din punct de vedere estetic cat si functional. Dar odata indeplinite aceste doua calitati aceasta trebuie sa aiba un raport bun de pret – calitate in randul clientilor.

Perioada 2010 – 2012 a insemnat pentru Biemme Special Cars un sezon extrem de favorabil demonstrând pietei internationale atat  calitatea, designul și stilul companiei cat si returile accesibile pentru achizitionarea acestor masini. Pe piata onternationala in aceasta perioada  sunt prezentate cu succes si sunt  unanim recunoscute și apreciate atat in Italia cat si la extern cu ocazia prezentarii la  diversele targuri ale sectorului funerar atat in Italia cat si in strainatate.

Incepand cu anul 2010 a intrat in productie o noua generatie de auto funerare realizate pe sasiul de la Mercedes Benz W 212 si anume  Metis cu 2 si 4 usi realizat pe un sasiu extralung. Dintre acestea cel mai cunoscut , apreciat si cel mai cerut model este Metis QuattroPorte realizat pe sasiul Mercedes Benz E-Class

Masina funerara  realizata pe acest model de sasiu este de fapt o masina de prestigiu realizata cu un design impunator  si armonios. Realizat la perfectiune si in concordanta cu principiul de productie in stilul Biemme Special Cars adica, inalta tehnologie, maxima  functionalitate, eleganta rafinata, fiabilitate absoluta, siguranta si nu in ultimul rand un pret accesibil pentru firmele de pompe funebre care doresc sa aiba aceasta bijuterie in garajul lor.

Dimensiunile in cazul unei masini funerare sunt intodeuna importante. In acest caz depășesc șase metri lungime, linii estetice armonioase se imbina pe caroserie dand un  impact  vizual placut datorita ,,musculaturii,, evidente in partea laterala a carosieriei  care creaza contur peste  rotile din spate dand un impuls estetic extraordinar.

O inovatie semnificativa este reprezentata de interiorul compartimentului sicriului, atat din punct de vedere estetic cat si practic: amenajarea spatiului porta sicriu este impecabila iar ambientul este cald, primitor si spectaculos, capabil sa puna in valoare cu demnitate importanta fiecarui sicriu datorita unui sitem de iluminare cu LED de inalta intensitate. Diferitele versiuni (Executive, Steel Design, Leather Design, Top Marbled Design și Top Crystal Design) propuse de constructorul Biemme Special Cars fac unica fiecare masina funerara produsa.

Asa cum am spus la inceputul acestui articol aceasta superba autofunerara trebuie sa dispuna sub capota de multi cai putere pentru a oferi performanta in autostrada. Nu mai putin de 204 cai putere, garantează acestei masini performanțe ridicate și un consum foarte scăzut de combustibil. Aceasta putere este asistata de o cutie de viteza automata pentru toate modelele fabricate.

Fiecare detaliu este în perfectă armonie cu designul si materialele folosite la realizarea masinii. Fibra de sticla cu nervuri de otel inox garanteaza durabilitatea produsului practic pe toata viata. Monococa interioara este turnata sub presiune pe matrita care  pe lângă uniformitatea liniilor, garantează invizibilitatea eventualelor zgârieturi care se pot crea, nedeformabilitatea în timp și inalterabilitatea culorii originale a caroseriei.

Succesul realizat cu Metis QuattroPorte este de fapt o performanta care răsplătește efortul si munca în echipă  și care se extinde și transmite in timp la masinile usato selection oferind calitate ridicata a masinilor second hand in raport cu alte oferte ale concurentei pe acelasi segment de piata.

Cu siguranță datorită angajamentului și profesionalismului atat in productie cat si al asistentei profesionale oferita de mecanicii nostri aceste modele raman cautate in timp  de catre firmele de servicii funerare din toata europa care cauta un ,, usato selection de calitate care si-a pastrat in timp atat calitatea, fascinatia estetica cat si valoarea comerciala.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE MASINA FUNERARA METIS 2 PORTE 2.2 CDI 2012 PREZENTA IN OFERTA CARRIFUNEBRI.COM

Top