Loader

Rolls Royce Phantom B 12

Rolls Royce Phantom B 12

Mașina funerară Rolls Royce Phantom B 12 de nouă generatie ca și mod de realizare, a fost prezentată publicului din domeniul serviciilor funerare la târgul Tanexpo de la Bologna în anul 2012.


Practic cu toții am înteles că aceasta este cea mai luxoasă autofunerară care există în acest moment pe piață și va fi dificil ca un alt model și o altă marcă să o dea la o parte.

Cea mai scumpă și luxoasă autofunerară din lume, singura realizată pe șasiul Rolls Roys Phanton B12 era în fata noastră la târgul din Bologna și nimeni nu a mai avut ce să spună. Eram cu toții acolo să o vedem cu gura căscată și cu o emoție ce îți tăia respirația. Nimeni nu a mai spus nimic pentru că în fața noastră era o creație căreia nu i se putea reproșa nimic. Era totul perfect. În acel moment au înțeles cu toții că în lumea autofunerarelor în fața lor este o bijuterie pe patru roți care cel puțin pentru câțiva ani nu va putea fi depășit.

Șasiul modificat și realizat pe o mecanică Rolls Roys pe șasiul unei Phanton B12, realizată în întregime din aluminiu cu 600 de părți din aluminiu asamblate, însumând în total peste 200 metri de sudură în aluminiu toate fazele asamblării executate manual de personal calificat, îndeplinind toate regulile rigide necesare pentru a obține certificarea Tuv Sud-ISO 9001. Ceea ce a rezultat a fost un șasiul extra-lung în versiune QuattroPorte Limousine Sasiul Limousine în care se păstrează ca și o trăsătură unică și exclusivă a închiderii inverse a porților posterioare. Dotată cu un motor de 6.75 litri W12 cu 460CP/338 kw gestionat de o cutie de vieteze cu 6 viteze cu maneta schimbătorului pe coloana de direcție.

Transmisie posterioară și suspensii autoregistrante. Vorbind despre măsurile B12 totul este la extrem. O lungime de 701cm pe o înălțime de 188cm pe o lărgime de 188cm, dimensiunile interne ale compartimentului sicriu de 234cm pe o înălțime de 92cm si o lărgime de 88cm.

Ce poate fi spus despre o limuzină exagerată în totalitate? Presa internațională a denumit-o ca fiind cea mai luxoasă autofunerară din lume. Vizitatorii o priveau fără să spună nimic. O priveau cu admirație și atât. Trebuie să recunosc că nu prea ai ce spune în fața unei asemenea bijuterii. O realizare tehnică care prin perfecțiunea și măiestria cu care sunt realizate îți taie respirația și să te pune în situația în care nu mai ai ce spune, dar vorbind pe drept aceste masini sunt cele care, una câte una, model după model contribuie la o selecție a celor mai buni constructori Italieni care cu
siguranță nu au absolut nimic de invidiat de la produsele firmelor de peste ocean.


Vă mulțumesc pentru timpul acordat prezentării QuattroPorte Phanton B12 și vă las în compania video-ului și a ceea ce spun alții despre acest model de funerară în care totul este în exces. Până și luxul.

Mașină funerară cu inserții elegante realizate în lemn și piele de înaltă calitate. Interiorul dispune de un sistem de „Infotainment” cu un ecran tactil generos poziționat în centrul planșei de bord, cu design vertical și orificii de aerisire finisate în metal lustruit. Interiorul habitaclului din cabină este luxos, realizat cu materiale de înaltă calitate și cu orificii și detalii din lemn fin și tapițerie elegantă din piele

Compartimentul sicriului a fost, de asemenea, realizat din piele de înaltă calitate și din materiale compozite, care se îmbină perfect cu inserțiile decorative în sintonie coordonate cu elementele interiorului. Este realizată cu o iluminare compusă din reflexia luminilor LED cu luminiscență ridicată.

Mai multe detalii despre masina funerara Rolls Royce Phantom B 12 aici.

Top